Asia Tea House, menjar nepalí

Deprés del trekking ens hem agafat un parell de dies de relax a Pokhara, una de les raons ha estat per descansar després de tants dies de caminar, i l'altre perquè ens venia de gust posar en ordre les fotos i actualitzar el blog.

Asia Tea House, Lakeside 6, Pokhara

Durant aquests dos dies  hem sigut clients habituals de casa en Shiva i la seva família, que ens han alimentat com a reis. Es desfan perquè et trobis com a casa, al seu petit restaurant, a l'extrem d'un petit carreró en ple centre del Lakeside de Pokhara. Nosaltres ens hi vam arribar gràcies a les recomanacions d'en Carles i la Silvia.

A l'Asia Tea House es pot menjar de tot i a molt bon preu, per exemple vam dinar tot el que veureu a continuació per només 2'91 € els dos, increïble, tot i que el rosti és dels plats cars!!!

cheese noodles amb verduretes, 90 rnp (0'85 €)

rosti (com un pastís de patata i verdura i ou i força picant), 160 rnp  (1'50 €)

plain rice banana pudding, 60 rnp (0'56 €)

La presentació dels plats potser no és el seu fort, però tot està boníssim i a vegades fins i tot et fan repetir, al no tenir res precuinat, cada plat que demanes el preparen al moment, si n'han fet una mica massa quan acabes te'l tornen a omplir.

El plat típic del país és el Daal Bhaat, Daal que vol dir llenties i Bhaat que és l'arròs, consisteix amb arròs, sopa de llenties i verdures estofades, i pots anar repetint tantes vegades com vulguis. Aquest ha estat un dels plats que més hem menjat durant la volta als Annapurnes.

el típic Daal Bhaat nepalí, 130 rnp (1'22 €)

També cal dir que hem provat el famosos momos de Nepal,  d'aspecte força semblant als tortellinis. Els momos són trossos de carn, formatge o verdures embolicades en una massa i cuites al vapor, també pots fer-ne per postres de fruita o xocolata. Els momos també poden ser fregits i s'anomenen kothes.

cheese fried momos (khotes)


3 comentaris:

  1. Bé, la pregunteta: Heu anat a fer la volta al món, o a fer una ruta gastronòmica??? jejejejejejej.

    ResponElimina
  2. Mira, m'estava preguntant el mateix que en Josep... coincidència? no, no ho crec pas...
    Recolliu receptes per quan torneu i ens hageu de fer un dinar/sopar de benvinguda!
    Salut! (i bon profit!)

    ResponElimina
  3. its very nice place as well fresh and organic food items... i love it https://www.facebook.com/pages/Asian-Tea-House/435691269826135

    ResponElimina